Spännande maskintransport i Örebro

Hej mina härliga följare!

Just nu har jag en lycklig liten kille som står i soffan och tittar storögt ut genom fönstret. Våra grannar håller på att ordna med sin trädgård och har grävt upp hela tomten. Min son älskar allting som har med fordon att göra så sedan det kom en stor maskintransport här tidigt imorse så har han knappt velat röra sig från soffan.

Vi bor i ett bostadsområde i Örebro där det byggs mycket nytt just nu och det är väldigt roligt att se hur området växer fram, även om det ibland kan vara lite jobbigt med all byggtrafik. Men det kommer bli väldigt fint när det blir färdigt och vi är jättenöjda med vårt hus och val av område. Grannarna är jättetrevliga och förutom maskintransporter och allt vad det är som kör här just nu så är det väldigt lugnt.

På maskintransporten tidigare så lastade de av en stor gul grävmaskin och den är tydligen väldigt roligt att titta på. Tänk att barn kan vara så fascinerade av stora maskiner, i mina ögon och öron är det mest bara något stort och fult som låter väldigt mycket. Jag kan undra vad det är som är så spännande.

Vi har aldrig aktivt serverat intresset för fordon och bilar till vår lille bara för att han är kille, han har själv varit nyfiken. När han fyller år och till julklapp så brukar vi önska att han inte bara får bilar. Det är för att vi inte vill prägla honom för mycket, sen om han tycker det är roligt så är klart att han kan få leka med det. Men det ska vara lika tillgängligt med dockor och mjukisdjur och så vidare så att han själv får välja.

Nu när jag står och tittar ut är jag tacksam att vi har staket runt trädgården som ett litet skyddsnät nu när det ändå är sådan trafik och så mycket tunga fordon, just för barnens säkerhet.

Hoppas ni har en lugn och fin dag!