Massage i Skövde

Hej min kära läsare!

När min man fyllde år så gav jag honom ett presentkort på massage i födelsedagspresent. Han tror fortfarande att han är tjugo och även om jag tycker att det är positivt att han är aktiv och gillar att träna så märker jag att han börjar oja sig över krämpor lite här och där. Så då tänkte jag att en massage är precis vad han kan behöva. Jag hittade KindHands Massage här i Skövde så det var alldeles perfekt.

Min man berättade att han hade blivit varmt välkommen och väl omhändertagen av en massör vid namn Jörgen som var både kunnig och professionell. Han hade först haft ett inledande samtal där de pratat om min mans allmänna hälsa och vad han önskade hjälp med. Sedan kunde massören själv också känna in vart i kroppen det satt vissa spänningar. De är ju utbildade på att hitta sådant och även förstå hur allt hänger ihop.

Kroppen är verkligen en häftig manick ändå om man tänker på hur allting hör samman. Det är ju egentligen inte konstigt men ändå inte alltid så lätt att själv förstå hur, så då kan man ju ta hjälp av en behandlingsterapeut av något slag. Det är viktigt att alltid välja någon som är yrkeskunnig och som är certifierad för annars kan ju någon okunnig göra mer skada än nytta. Men nytta gjorde nog massagen för min man kom hem och hade en helt förändrad hållning.

Jag vill ju mest av allt att han ska må bra, så det var skönt att se vilken skillnad det gjort. Och han säger själv att massage var en riktigt bra present för nu blev han också påmind om att det här också är ett värdefullt sätt att ta hand om sig. Träning i all ära, men avkoppling och återhämtning är också viktigt.

Må så gott och var rädda om varandra!