Massage och träning hos Hälsokampen

Hej hallå bloggen!

Första dagen på veckan avklarad och visst känns det skönt, jag vet att måndag är en jobbig dag för många och det inklusive mig. Efter några tuffa månader psykiskt och fysiskt så har jag nu börjat ta tag i mitt liv igen, det med hjälp av träning och massage hos Hälsokampen. I september för ungefär fyra månader sedan så gick jag in i väggen på grund av allt arbete och att jag inte tog hand om min kropp. Det var så mycket att göra på kontoret i Hässleholm så att vid några tillfällen spenderade jag hela dygnet på samma plats för att hinna klart med arbetet, vilket jag tror ni alla inser inte är hållbart. Problemet är att jag vid den tiden inte reflekterade över det utan jag fortsatte att jobba tills jag en dag inte kunde ta mig upp ur sängen, det var helt omöjligt. Utbrändheten hade slagit till, min kropp och hjärna sa ifrån.

Det gick ett bra tag innan jag faktiskt gjorde något åt saken, jag fick en sjukskrivning relativt fort men jag hade ingen ork för att ta tag i livet för ens några dagar efter jul. I samma veva som jag fick träffa hela familjen och vänner här i Hässleholm så insåg jag att jag måste få bli mig själv igen. För att minska min stressnivå så tänkte jag att massage skulle vara ett bra sätt så jag besökte Hälsokampen för att förklara min situation och vi kom fram till att en kombination av massage, träning och lite rådgivning skulle vara en bra start. Nu så här en period senare så är jag evigt tacksam för den hjälpen som jag har fått och faktum är att jag nu inte bara börjar hitta tillbaka till mig själv utan jag börjar må bättre än vad jag någonsin har gjort.

Ta hand om era kroppar mina vänner!