En helg på spa i Ystad

Hej alla härliga följare

Har ni haft en bra start på veckan? Jag önskar att jag hade kunnat förlänga förra helgen med typ ett par dagar, men jag är ändå så tacksam för lördag och söndag. Vi var nämligen på SPA i Ystad och passade på att boka oss för massage samtidigt. Jag älskar att gå på spa! Vatten, värme, bubblor, härliga hudvårdsprodukter och tid att bara vara och njuta. Vi bokade även in oss för middag på kvällen och övernattning. Att sedan vakna på morgonen och ha hotellfrukost att se fram emot och en liten stund till i spa-avdelningen innan vi skulle bege oss tillbaka hem. Man vill liksom stanna tiden ett litet tag!

Ändå vill jag understryka hur tacksam jag är över möjligheten att göra detta. Jag brukar varje kväll innan jag ska sova, skriva i en tacksamhetsbok. Där i skriver jag minst tre saker som jag är extra tacksam över den dagen. Det är en reflektionsövning som jag verkligen kan rekommendera att göra för man påminns om hur mycket man har att vara tacksam över. Och jag tror ju på attraktionslagen och det innebär bland annat att det jag fokuserar på får jag mer av. Alltså ju mer jag fokuserar på saker jag är tacksam över, desto mer av just sådant kommer in i mitt liv.

Att gå på SPA är kanske inget man gör varje helg även om det känns som att man skulle vilja det, fast då skulle det nog snart inte kännas så speciellt längre. Så nej, varje helg vill jag inte för jag vill hinna längta lite också mellan gångerna. Och då blir det att man njuter alldeles extra mycket när man väl får ligga där och gotta sig i någon av de varma bassängerna.

Jag tror faktiskt att jag aldrig äter så mycket frukost som när jag äter hotellfrukost, i alla fall när den är så där god. Ekologiska råvaror, frukt, färskpressad apelsinjuice, nybakat bröd och … pannkaka med nötchokladkräm. Nej nu får jag nog sluta läska mig själv! Jag vill egentligen bara uppmuntra er till att njuta av allt goda i livet, det som gör oss gott inifrån och ut. Oavsett om det är att åka på SPA eller göra en lyxig frukost till sig själv en ledig morgon.

Ta hand om dig och njut!