Ta hjälp av däckhotell

Hej där alla bilälskare!

Är ni laddade för att fara ut på vägarna i takt med att våren börjar närma sig? Det är iallafall jag och det ska bli så kul den dagen då jag åker till Vänersborg för att få sommardäcken påsatta på min pärla. Har ni provat att använda er av däckhotell någon gång tidigare? För mig som bor i lägenhet och inte har tillgång till ett garage där jag kan förvara min däck så är Däckdirektens däckhotell perfekt för mig. Här lämnar jag alltid mina vinter- eller sommardäck när det blir dags för byte, jag behöver aldrig oroa mig vart jag har lagt däcken och framförallt så hjälper de mig med att skifta från sommar till vinter och vise versa. På Däckdirekten får jag dessutom mina däck tvättade och de kontrollera så att det däcken har en bra status och rätt balans, däckhotell är helt enkelt perfekt för den som bryr sig om sin bil.

Min Mercedes står just nu inne i ett garage eftersom jag inte vill slita på den under vintertid, det känns lite meningslöst att rulla runt i en cabriolet när det är minusgrader ute. Förhoppningsvis dröjer det inte länge innan jag kan variera mellan min Mercedes och den bilen som jag kör nu. Jag har faktiskt båda mina bilars däck på samma däckhotell så det kommer att få bli två besök där, Audin måste också få sommardäck ifall det blir någon utflykt med familjen som kräver en stor bil. Det är otroligt kul att få så många komplimanger för min SQ7, väldigt många som kommer fram och säger att det är en häftig bil. Jag ska inte stick under stolen, utan jag tycker också det är en riktigt häftigt bil och det är ett rejält kraftpaket med en riktigt härlig komfort. Men det är ingen Mercedes, den är för mig något speciellt.

Nu måste jag åka och hämta ungarna på skolan, ta det lugnt på vägen och lägg Däckdirektens däckhotell på minnet!