Nya läppar tack vare fillers

Hejsan svejsan!

Jag kan inte förstå hur två dygn kan kännas som fem timmar, det är helt orimligt hur fort helgen bara passerar gång efter gång. I efterhand så har man så klart hunnit med en del men jag kan önskar att vardagarna kunde gå lika fort, då hade det snart varit helg igen. Men jag ska inte klaga för mycket, jag fick faktiskt uträttat några viktiga saker. I fredags efter jobbet så for jag in till Sussis Place som ligger en liten bit från Sollefteå för att göra nya fillers i läpparna. För er som inte vet vad fillers är så kan man dra liknelser från botox, men det finns givetvis skillnader också. Jag föredrar helt klart fillers eftersom att det inte är helt permanent, man behöver fylla på det efter några månader och det kan jag tycka är skönt. Om man är helt säker på sin sak så kan man givetvis använda sig av botox också men det är svårt att veta hur man kommer tycka några månader framöver. Skönhetsbranschen har en tendens av att kunna skifta ganska rejält och vill man hänga med i svängarna hela tiden så rekommenderar jag definitivt fillers.

När jag gör skönhetsingrepp i ansiktet så är det för mig viktigt att det inte kommer se för plastigt och onaturligt ut, jag vill behålla mitt naturliga utseende i grunden och sen förfina vissa detaljer så som läpparna. Många personer gör idag ingrepp på flera olika ställen i ansiktet och i många fall så syns det väldigt tydligt att det har gjorts. Jag tycker att fillers och botox är som finast när det görs lite diskret, så att man kan behålla sitt naturlig fina ansikte.

Just nu så är mina läppar fortfarande blåa så det får bli en hel del läppstift och smink för att dölja det i några dagar innan svullnaden går ner, men så småningom så kommer jag att publicera en före och efter bild. Sköt om er!